Кандидатът на демократите за президентския пост в САЩ Джо Байдън

...
Кандидатът на демократите за президентския пост в САЩ Джо Байдън
Коментари Харесай

Според зрителите Байдън е спечелил последния предизборен дебат с Тръмп

Кандидатът на демократите за президентския пост в Съединени американски щати Джо Байдън е спечелил заключителния избирателен спор със настоящия държавен глава Доналд Тръмп, състоял се нощес в Нашвил, щата Тенеси. Това сочат данни от анкета измежду гласоподаватели, осъществена от телевизия Си Ен Ен.

Петдесет и три на 100 от участниците считат Байдън за победител в словесния дуел с Тръмп. Според 39 % битката е извоювана от настоящия собственик на Белия дом.

За разлика от първия спор, този път двамата се държаха по-учтиво и не се прекъсваха. Президентът Тръмп изглеждаше доста по-спокоен през днешния ден, отбелязва Асошиейтед прес.

Този път дебатът беше много по-спокоен и сдържан от предходния, когато Тръмп на процедура не даде опция за политическа полемика всъщност, написа " Ню Йорк таймс ".

Телевизионният спор в Нашвил бе финален преди общите избори на 3 ноември. Американците ще изберат президент, вицепрезидент, целия състав на Камарата на представителите - 435 души, и една трета от Сената, а също по този начин губернатори на 13 щата и територии.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР