Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън има

...
Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън има
Коментари Харесай

Байдън води на Тръмп с 12 пункта

Кандидатът на демократите за президент на Съединени американски щати Джо Байдън има 12 точки преднина измежду записаните гласоподаватели в национално изследване, оповестена от ABC News, написа американският вестник The Hill, представен от " Фокус ".

Байдън е подсилен от 53 % от записаните гласоподаватели, до момента в който Тръмп е подсилен от 41 %, съгласно изследването, констатация в сходство с сходни анкети през последните няколко месеца. Байдън също има 12 пункта преднина измежду евентуалните гласоподаватели, от 54 към 42 % за Тръмп.

Икономиката е изброена като най-важният проблем от 29 % от записаните гласоподаватели, съвсем два пъти повече от всеки различен въпрос.

Мнозинството от интервюираните, 54 %, декларират, че утвърждават представянето на Тръмп в областта на стопанската система, до момента в който 45 % не го утвърждават.

Почти шест от 10 регистрирани гласоподаватели, 58 %, декларират, че не утвърждават отношението на президента към пандемията от ковид, до момента в който 41 % го утвърждават. Байдън също по този начин печели доверие при оправянето с пандемията от 17 точки, откриха социолози.

44 % от гласоподавателите утвърждават представянето на президента в Овалния кабинет, спрямо 54 %, които не го утвърждават.

Понастоящем някогашният вицепрезидент води на Тръмп измежду дамите гласоподаватели с 59 против 36 % за Тръмп и те имат идентична поддръжка измежду мъжете - по 48 %, съгласно анкетата.

Избирателите на 65 и повече години също са разграничени сред двамата претенденти, като 49 % биха дали своят вот за Байдън, а 48 % поддържат Тръмп.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР