Кандидатът на демократите Уес Мур победи републиканеца Дан Кокс и

...
Кандидатът на демократите Уес Мур победи републиканеца Дан Кокс и
Коментари Харесай

Кои политици вече спечелиха в САЩ: Първи подробности за резу...

Кандидатът на демократите Уес Мур победи републиканеца Дан Кокс и стана първият негър губернатор на Мериленд

Победителка в Масачузетс е Мора Хийли, която надви над републиканеца Джеф Дийл и ще бъде първата губернаторка, която е намерено лесбийка

 

Демократическата партия завоюва губернаторските места в щатите Масачузетс и Мериленд, оповестяват ДПА и Българска телеграфна агенция, като се базират на американски медии.

Победителка в Масачузетс е Мора Хийли, която надви над републиканеца Джеф Дийл и ще бъде първата губернаторка в Съединени американски щати, която е намерено лесбийка, излиза наяве от предварителни резултати, оповестени от Ен Би Си Нюз и Фокс нюз.



Кандидатът на демократите Уес Мур победи републиканеца Дан Кокс и стана първият негър губернатор на Мериленд, излиза наяве от предварителни резултати на Фокс нюз.



Досегашният губернатор, Лари Хоугън от Републиканската партия, който няма право да заема повече губернаторския пост, съобщи, че е поздравил Мур за успеха му.

Рон ДеСантис от Републиканската партия завоюва втори мандат като губернатор на Флорида, откакто победи противника си от Демократическата партия Чарли Крист, а това може да се трансформира за него в тласък да се включи в битката по установяване на кандидат-президент на републиканците за президентските избори през 2024 година, съобщи Ройтерс.

Той е прочут с това, че взима интензивно присъединяване в противоборството сред републиканците и демократите, че е срещу строгите ограничения за битка с коронавирус и че даде поддръжката си за закон за ограничението на полемиките, свързани с тематиките за ЛГБТ в учебните заведения.

Чарли Крист е някогашен републикански губернатор, който мина към демократите и бе определен за член на Камарата на представителите като член на Демократическата партия. Той се опита да притегли гласовете на умерените републиканци в в миналото колебаещия се щат, в който през последните години от ден на ден се ускоряват благосклонностите към републикаците.

Сара Сандърс, която е някогашна говорителка на Доналд Тръмп, е определена за губернаторка на щата Арканзас, съобщи Франс прес, като се базира на предварителни резултати, оповестени от американски медии.



На базата на предварителните резултати се прави заключението, че Сандърс е победила над демократа Крис Джоунс.

Бащата на Сандърс, Майк Хъкаби, е бил губернатор на Арканзас от 1996 до 2007 година, отбелязва Франс прес.

В рамките на предизборната си акция 40-годишната Сандърс подложи на унищожителна рецензия президента на Съединени американски щати Джо Байдън и политиките му, като съобщи, че той е отговорен за галопиращата инфлация, за слабия граничен надзор и за усилването на престъпността в Съединени американски щати.

Сандърс беше говорителка на Тръмп, до момента в който той беше президент на Съединените щати.

Междувременно, демократ става първият представител на поколението „ Z “ в долната камара на Конгреса.

Демократът Максуел Алехандро Фрост победи противника си републиканец Калвин Уимбиш в борбата във Флорида за място в Камарата на представителите на американския Конгрес.



Двадесет и пет годишният Фрост, който приканва за по-строг надзор върху огнестрелните оръжия и e труженик за обществена правдивост, се яви като претендент на Демократическата партия в окръг в региона на Орландо, в който благосклонностите към демократите са мощни.

Фрост е прочут също по този начин и с това, че е срещу рестриктивните мерки на правото на аборт.

" Поколението „ Z “ е термин, с който всекидневно се отбелязват родените в края на 90-те години и в годините малко след 2010 година За да са членове на Конгреса, претендентите би трябвало да са навършили минимум 25 години.

Седемдесет и две годишният претендент на републиканците Уимбиш е някогашен боен, който се дефинира като християнин, закостенял и конституционалист.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР