Кандидатът на Демократическата партия Джо Байдън циментира победата си на

...
Кандидатът на Демократическата партия Джо Байдън циментира победата си на
Коментари Харесай

Тръмп официално опроверган за изборни измами; Байдън циментира победата си с исторически резултат в Аризона

Кандидатът на Демократическата партия Джо Байдън циментира успеха си на президентските избори в Съединени американски щати откакто завоюва обичайно републиканския щат Аризона, увеличавайки преднината си пред Доналд Тръмп, който към момента отхвърля да признае провалянето си.

В същото време представители на щатски и федерални изборни органи, участващи в организацията и произвеждането на изборите в Съединени американски щати, както и на компании, осигуряващи механически вота, обявиха, че президентските избори на 3 ноември са били най-сигурните в американската история.

Общото изказване бе изпратено от Агенцията за киберсигурност и инфраструктурна сигурност (CISA), която управлява работата по отбраната на федералните избори, на фона на продължаващите неоснователни изказвания на президента Доналд Тръмп, че изборите са му били откраднати, отбелязва Асошиейтед прес.

Тръмп твърди, че 2.7 милиона гласа, подадени за него, са били " изтрити ", само че не е дал никакви доказателства за това.

Няма никакви доказателства някоя система да е изтрила, изгубила или трансформирала бюлетини. Изборите на 3 ноември бяха най-сигурните в американската история, показва CISA.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР