Кандидатът на БСП за кмет на район Искър Борис Цветков

...
Кандидатът на БСП за кмет на район Искър Борис Цветков
Коментари Харесай

Кандидатът на БСП за кмет на район Искър сезира Борисов за изборни нарушения

Кандидатът на Българска социалистическа партия за кмет на регион " Искър " Борис Цветков внася в Министерски съвет (МС), Столичен общински съвет (СОС) и Министерство на вътрешните работи (МВР) декларация и видеозаписи от балотажа, на които съгласно него претендентът на ГЕРБ Ивайло Цеков контактува, провежда и координира действия с тартори на роми и престъпно проявени лица.

Видеозаписите са направени от охранителна камера на магазин в съседство до заведение, изясни Цветков.
 Борис Цветков БГНЕС
„ През целия избирателен ден претендентът за кмет на ГЕРБ е контактувал с известни на органите на реда, а и на самия кв. „ Дружба ”, лица с присъщи имена Боци, Черния и т.н, сподели Цветков и продължи: „ Според Общинската изборна комисия разликата е единствено 114 гласа. Открихме няколко протокола, да вземем за пример в 17 секция гласувалите с невалидна бюлетина са Борис Цветков са половината в сравнение с в целия различен регион ”.
 Борис Цветков БГНЕС-->
Декларацията на районния съвет на Българска социалистическа партия „ Искър ” е с доста ясни претенции. Първото е до премиера и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов – да се разграничи, както до момента го е правил, от такива дейности на свои претенденти. Премиерът има своя механизъм политически и държавен, който към този момент го е ползвал във връзка с Цвета Авджиева. Второ – да се спре клетвата на определения кмет Ивайло Цеков.
 Борис Цветков БГНЕС
„ Ако Борисов не го направи по някакви аргументи и не се разграничи от личния си претендент, това ще значи, че той и Фандъкова са поръчители, че го закрилят. Припомням, че в нашия регион членува и някогашният министър Валентин Радев. Това значи, че полицията не инцидентно не е разкрила никакви нарушавания. За сметка на това се концентрира върху Несебър и други по-далечни от София прояви. Явно отрицателните практики съществуват единствено отвън столицата и за съперници на ГЕРБ. Ако Борисов не се разграничи желая да го предупредя, че този кмет, в случай че се закълне на следващия ден, той потегля с доста огромна сянка на подозрение ”, предизвести Борис Цветков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР