Кандидатът на БСП и Левицата Ваня Григорова с първи коментар

...
Кандидатът на БСП и Левицата Ваня Григорова с първи коментар
Коментари Харесай

Ваня Григорова с първи коментар: Утрото е по-мъдро от вечерта

Кандидатът на Българска социалистическа партия и " Левицата " Ваня Григорова с първи коментар след балотажа в София.

При 34,1% изборна интензивност Васил Терзиев от ПП-ДБ е получил 49,7% поддръжка, а Ваня Григорова - 43,8%. 6,5% са отбелязали " Не поддържам никого ", сочат първите данни на " Алфа Рисърч ".

„ Ние, нашите хрумвания, които развихме през цялата акция, сме сигурни, че ще ги изпълним. Няма да приказваме за това, което се случи с машинния избор “, сподели ръководителят на БСП-София Иван Таков. Благодаря на Ваня, че поведе тази борба, уточни той.

Какво демонстрират данните на „ Алфа Рисърч “?

Правителството в лицето на министъра на електронното ръководство и на министър-председателя са довели до ниската изборна интензивност на втория тур на месните избори, сподели Костадин Паскалев от „ Левицата “.

„ Трябва да дочакаме окончателните резултати преди да приказваме кой е спечелил “, добави той.

„ Взех моливчето, нарисувах си чертичките. Не разгадавам на никаква техника “, сподели той във връзка с това по какъв начин е дал своя вот

„ Благодарности на всички, които излязоха и гласоподаваха макар всички неразбории, изброени от Костадин Паскалев “, бяха първите думи на Ваня Григоров след края на изборния ден.

„ Оставаме с вяра, тя е жива. Утрото е по-мъдро от вечерта “, акцентира тя и посочи, че желае да изчака формалните резултати от вота.

Всичко за изборите в София следете в нашия онлайн репортаж:

Проследете с нас протичането на локалните избори с най-важните вести за столицата
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР