Кандидат за народен представител се призна днес за виновен в

...
Кандидат за народен представител се призна днес за виновен в
Коментари Харесай

Кандидат за депутат призна, че е карал дрогиран и с чужди номера на колата, получи условна присъда

Кандидат за депутат се призна през днешния ден за отговорен в осъществяването на две закононарушения. Едното е, че е карал под въздействието на опиати, а другото - че е употребявал регистрационни номера за непозната кола, оповестиха от прокуратурата. Става дума за лидера на листата на " Атака " в Сливен Веселин Георгиев с прякор Лъва. 
Още по темата
На 2 септември в Сливен обвиненият управлявал автомобила след приложимост на амфетамин и метамфетамин, което е закононарушение според Наказателния кодес, оповестиха от прокуратурата. На кандидат-депутата е несъмнено " отнемане от независимост " за 1 година, осъществяването на което е отсрочено с изпитателен период от 3 години, " отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство " за период от 1 година и наказване " санкция "  от 1000 лева

Същевременно обвиненият си е служил с табела с регистрационен номер, издадена за различен автомобил, друг от този, на който била сложена. Заради това на обвинения е несъмнено наказване " отнемане от независимост " за 6 месеца, осъществяването на което е отсрочено с изпитателен период от 3 години.

Наложено е най-тежкото от по този начин избраните санкции, а точно - " отнемане от независимост " за период от 1 година, осъществяването на което е отсрочено с изпитателен период от 3 години и към него са присъединени 1 година " отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство " и 1000 лв. " санкция ".

Веселин Георгиев е притеглен като обвинен откакто имунитетът му беше снет по планувания в закона ред.

Съдът утвърди съглашение, подписано сред СГП и отбраната на обвинения. Определението на съда е дефинитивно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР