, кандидат за кмет на София от ГЕРБ-, разказа в

...
, кандидат за кмет на София от ГЕРБ-, разказа в
Коментари Харесай

Антон Хекимян разкри какви са отношенията му с Бойко Борисов

, претендент за кмет на София от ГЕРБ-, описа в утринния блок на Българска национална телевизия по какъв начин и за какво се е съгласил да одобри да бъде претендент за кмет на столицата. 

Той разясни, че всичко не е било като сюжет за филм, както всички си мислят. 

Хекимян заяви, че ще работи изцяло свободно и е изцяло уверен в това, което прави, тъй като от 20 години живее с проблемите на София. 

" Аз нямам от какво да се тормозя. Целият ми път е обществен. Всякакви внушения за нещо, което се е случило зад завесите, желая да ги спра ", съобщи той.

показа, че знае множеството мнения и обиди към него откакто е станало ясно, че ще бъде претендент за кмет на София. " Смущаваме, че журналисти нападат публицисти. Вбесяваме това ", добави той и изясни, че нито на него някой му е говорил в слушалката, нито в Нова телевизия някой го е правил.

Хекимян описа още, че срещите му с Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са професионални и толкоз. По думите му, такива има намерение да бъдат и отсега нататък. 

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР