Кандидат-студентските изпити в Техническия университет в София започват на 30

...
Кандидат-студентските изпити в Техническия университет в София започват на 30
Коментари Харесай

Започват приемните изпити в Техническия университет в София

Кандидат-студентските изпити в Техническия университет в София стартират на 30 юни. Очаква се на изпитите да се явят към 2000 кандидат-студенти. За кандидатстващите с оценка от държавен зрелостен изпит, срокът за подаване на документи е до 4 юли 2018 година (сряда) в това число.

Графикът на изпитите е следният:
30 юни 2018 година (събота) от  9:00 ч. - изпити по немски, британски и френски език, в Департамента по чуждоезиково образование и приложна филология (ДЧЕОПЛ) на ТУ-София и изпит по британски език във филиала в гр. Пловдив;2 юли 2018 година (понеделник) от  9:00 ч. - тест по математика,  по едно и също време в ТУ-София, филиала в гр. Пловдив и Инженерно-педагогически факултет в град Сливен;3 юли 2018 година (вторник) от  9:00 ч. - изпит по изобразяване в ТУ-София;4 юли 2018 година (сряда) от  9:00 ч.- изпит по комбинация в ТУ-София.
Техническият университет-София е първият и максимален учебно-научен комплекс в България в региона на техническите и приложните науки с над 10 000 български и близо 1000 задгранични студенти. В рейтинговата система на университетите в България за 2017 година той заема първо място в професионалните посоки " Машинно инженерство ", " Електротехника, електроника и автоматика ", " Комуникация и компютърна техника ", " Енергетика ", " Транспорт ", " Корабоплаване и авиация " и " Общо инженерство “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР