Кандидат-съветничката от благоевградския квартал Струмско Никол Качева, която бе разобличена

...
Кандидат-съветничката от благоевградския квартал Струмско Никол Качева, която бе разобличена
Коментари Харесай

Докато полицията я търси за разпит: Ето къде си харчи парите кандидат-съветничка Никол Качева! Благоевградската Ружа Игнатова се разхожда  в ОАЕ, след като завлече десетки със стотици хиляди левове 

Кандидат-съветничката от благоевградския квартал " Струмско " Никол Качева, която бе разобличена в машинация с пари на наивни благоевградчани, от няколко дни се разхожда под палещите лъчи на слънцето в Обединените Арабски Емирства /ОАЕ/.

Благоевградчанката, за чийто " бизнес планове " заяви Struma. com преди всички, е обект на следствие в Икономическа полиция, откакто там бяха подадени тъжби от ужилени нейни съкварталци, от които тя вземала пари назаем с уверенията, че ще има доста пари от стартирало бизнес начинание и ще погаси задълженията си.

Сред жертвите и беше 75-годишен мъж, който и дал в продължение на няколко месеца към 40 000 лв., които тя трябвало да погасява поетапно всеки месец, това не се случило и Качева даже спряла да му подвига телефона.

След жалбата на Никола последваха сигнали и от други излъгани и общата дължима сума стигна към 400 000 лв.. Скандалът гръмна по време на предизборната акция за последните локални избори, открихме Качева е описите като претендент за консултант от политическа партия. Ден, откакто публикувахме случая, Качева бе заличена като кандидат- консултант и стартира да търси метод да погасява задълженията си. Дни наред звънеше на ужилените от нея да имат самообладание и да не подават тъжби. В момента Икономическа полиция прави инспекция по подадените сигнали и търси Качева за разпит, само че ще би трябвало да почакат малко до момента в който свръши екзотичната и отмора.

П. Костов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР