Кандидат съм за евродепутат на ГЕРБ, защото трябва да изведем

...
Кандидат съм за евродепутат на ГЕРБ, защото трябва да изведем
Коментари Харесай

Николай Диков: Да изведем местните теми за европейски дебат

Кандидат съм за евродепутат на ГЕРБ, тъй като би трябвало да изведем за европейски спор нашите локални тематики. На всички равнища имаме потребност от поддръжка, с цел да бъде тематиката със сигурността и стабилността на маришкия басейн взета под внимание.

Имаме потребност от другари в европейските институции, с цел да имаме отбрана. С тези думи Николай Диков стартира диалога си с представители на синдикалната организация "Подкрепа " към "Мини Марица-изток " ЕАД. В срещата участваха представители на четирите секции – на трите рудника, както и на самото ръководство на сдружението.



„ Тук не става въпрос за политическо опълчване, става дума за това - всички ние да работим дълготрайно за ползите на комплекса. Европа е вярната платформа. След 26 май имаме нужда от енергични хора, такива, които са отдадени на идеята, с цел да имаме чуваемост и решения на проблемите “, безапелационен бе Николай Диков.



Кандидатът за представител на ГЕРБ в Европейския парламент показа с присъстващите, че е извънредно значимо, че тематиката намира поддръжката на държавно равнище. Диков заключи и тезата на енергийния министър Теменужка Петкова в поддръжка на сериозността на идния избор.

„ Както сподели през днешния ден министър Петкова – страната ни ще разчита и през идващите години на силата от въглищните си централи, тъй като това е гаранция за сигурност и диверсификация. Централите от източномаришкия басейн имат нужния ресурс за идващите 60 години “, сподели Диков.



Синдикалните представители бяха безапелационни – работата във въгледобива и енергетиката не е единствено издръжка за тях и фамилиите им, само че и орис. Те показаха поддръжката си към Николай Диков, както и че ще бъдат един до друг с него в общата идея.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР