Кандидат-президентът на БФС - Димитър Бербатов разкри, че в момента

...
Кандидат-президентът на БФС - Димитър Бербатов разкри, че в момента
Коментари Харесай

Димитър Бербатов: Не можеш да задължиш някой клуб как да гласува

Кандидат-президентът на БФС - Димитър Бербатов разкри, че сега от футболната централа се популяризира декларация, която удостоверява, че клубовете се отхвърлят да апелират решенията на Конгреса. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед приказва пред медиите, откакто посети деца от академията на ЦСКА.

" БФС задължава клубовете да подпишат декларация, съгласно която не желаят да се апелират решенията на Конгреса. Тези заявления се популяризират сега. Не можеш да задължиш някой клуб по какъв начин да гласоподава. Видяхте какви разминавания има и клубовете взеха решение да апелират. БФС се пробва да спре това нещо. Март месец отново има Конгрес. Има точка, че той би трябвало да бъде избирателен. Техният мандат свършва на 18 март.

Подписката за избирателен Конгрес върви добре. Те ще се опитат да я отстранен, само че на тази дата им свършва мандатът. Подкрепата към нас я има на всяко равнище. Всички гледаме към възстановяване бъдещето на футбола. Ще бъдат сюрпризирани какъв брой клубове ще се причислят към нас. Клубовете са разочаровани от тях.

Нашият проект и посланията ни са непрекъснато в общественото пространство. Времето за смяна е тук. Уставът на БФС би трябвало да бъде изменен. Няма нищо ново. Нашите послания са едни и същи.
 БФС води диалози с футболист на Валядолид
БФС води диалози с футболист на Валядолид

Борислав Станков към този момент дебютира за " виолетовите "

Протоколът беше прикован към пълномощие на юриста на БФС. Този документ не може да се гледа. Затова и протоколът бе прикован към него, с цел да не го види никой. Един клуб искаше протокола, само че не му се даде. 100 % има още нарушавания. Най-голямото разминаване е с аудиозаписа.

Очаквам същите неща от БФС. Пак има тласкане, прилепяне: " Вземи тези топки, тази екипировка, пък след това гласувай за нас ". Мисля, че има клубове, които не желаят да одобряват това, което вършим. Задължението ни е да покажем нашата платформа, а те по какъв начин ще гласоподават си е тяхно решение. Трябва обаче да се работи по правилник и по закон.

Оценката на БФС - би трябвало да сложим двойки на доста места. В по-голямо количество са двойките, може да има и тройки някъде, само че не са доста. Да си слагаш шестици на всички места обаче не е добре. Показваме нещата, които би трябвало да се подобрят, само че нищо не се прави от тях ", сподели Бербатов.
 Димитър Пенев за БФС: Моите момчета позволиха доста неточности
Димитър Пенев за БФС: Моите момчета позволиха доста неточности

" В последните 20-30 години нещата се трансформираха много "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР