Кандидат-президентът на Българският футболен съюз - Любослав Пенев, заяви, че

...
Кандидат-президентът на Българският футболен съюз - Любослав Пенев, заяви, че
Коментари Харесай

Любо Пенев: Заплашват делегатите за Конгреса! 400 лв. ли струва един вот?

Кандидат-президентът на Българският футболен съюз - Любослав Пенев, съобщи, че представители на настоящето управление на централата заплашват тимове и локални структури, които имат право на глас на Конгреса на 16 февруари.

" Представители на Българския футболен съюз обикалят страната и заплашват локалните футболни структури. Казват, че когато взема властта, ще ги изритам. Няма да ги пъдя! Ако не желаят да работят за плана, има хора, които желаят и ще ги заменят ", съобщи Пенев и добави:

" Спонсорират се клубове, които ще гласоподават. С по 200, 300, 400 лева Толкова ли коства един избор? Толкова ли костват нашите деца? Толкова ли коства един тим! На тази база ли да стъпим, с цел да изградим един нов футболен съюз? Заключението е, че тези, които ръководят футбола в този момент, са несъответствуващи ", безапелационен е Пенев.

Легендарният футболист съобщи, че към момента чака реакция и позиция на ЦСКА за идния Конгрес, макар слуховете, че точно " алените " стоят зад неговата кандидатура.

" Изненадва ме, че клуб като ЦСКА към момента не е оповестил своята позиция. Феновете - да, смъквам им шапка, ясна и точна позиция. Сега е времето да се стартира да се оказва помощ почтено и демократично ", сподели още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР