Кандидат-президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Захариев представи своята

...
Кандидат-президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Захариев представи своята
Коментари Харесай

Георги Захариев публикува програма с 44 предложения за развитие на българския футбол

Кандидат-президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Захариев показа своята стратегия за развиване на родния футбол, която съдържа цели 44 оферти.

Захариев е един от двамата кандидати за управителния пост в БФС, дружно с Димитър Бербатов, които се явиха и на последния Конгрес през 2021 година, като тогава футболният сътрудник разгласява лист с 27 хрумвания за смяна в българския футбол.

Три години по-късно броят на неговите оферти надвишава 40, като на челна позиция е сложено въвеждането на методика в родния футбол, за която Георги Захариев моли нееднократно в своите изявленията по време на своята предизборна акция.

В допълнение футболният сътрудник предлага смяна във формата на българското футболно състезание, като участниците в Първа лига да бъдат понижени до 10, до момента в който тези във Втора лига да бъда увеличени до 20.

Освен това Захариев поддържа тезата си по тази причина България да не построява нов народен стадион, в вместо това да влага в построяването на нови клубни уреди.

Други любопитни точки в програмата на кандидат-президентът на БФС са " цялостна възбрана за картотекиране на играчи отвън Европейски Съюз в тимовете от Втора и Трета лига " и " основаване на Фонд " Развитие " – 50% от ТВ правата да се разпределят сред клубовете на база игрови минути, дадени на български състезатели до 22 години ".

Програмата с оферти на Георги Захариев:





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР