Кандидат-премиерът на ПП-ДБ акад. Николай Денков не отрече възможността ГЕРБ

...
Кандидат-премиерът на ПП-ДБ акад. Николай Денков не отрече възможността ГЕРБ
Коментари Харесай

Денков не изключи да има още министри на ГЕРБ в ротационния кабинет

Кандидат-премиерът на ПП-ДБ акад. Николай Денков не отхвърли опцията ГЕРБ да имат и други министри в ротационния съдружен кабинет, с изключение на към този момент оповестената Мария Габриел. На въпрос дали партията на Бойко Борисов желае още министри, той отговори изрично " да " и сбито изясни, че първичният лист ще бъде направен от ПП-ДБ, след което обаче, той може да бъде изменен.

Разбира се че има ", по този начин Денков отговори на журналистически въпрос, дали ГЕРБ имат предпочитание да вкарат още свои министри.

По неговите думи договарянията сред съдружните сътрудници " вървят обикновено ", само че към момента не е подготвен целият лист с имена на членовете на кабинета.

Има предпочитание на ГЕРБ да бъдат включени техни министри, само че ние имаме одобрени правила, разбрали сме се, че този лист ще бъде излъчен от нас, по-късно, в случай че има промени, би трябвало да бъдат одобрени от двете страни ", сподели Денков.

" В околните дни ще се случат нещата. Не сме се договорили. Нека всичко да е готово, до едно да са имената, включени в листата ", сподели кандидат-премиерът.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР