Кандидат-премиерът на ИТН Пламен Николов донесе в парламента дипломите си,

...
Кандидат-премиерът на ИТН Пламен Николов донесе в парламента дипломите си,
Коментари Харесай

Пламен Николов размахвайки дипломите си в парламента: Сега правим кабинета, но не съм се чувал със Слави Трифонов днес

Кандидат-премиерът на Има Такъв Народ Пламен Николов донесе в Народното събрание дипломите си, с цел да ги покаже на медиите. " Специално за вас съм ги донесъл ", сподели й той. След това стартира да изброява всичките си приключени степени и показваше тапия след тапия, както и триумфа си и разнообразни специализации.

" Понеже имаше мнения какво значи степента ми, ще уточня какво е това и ще ви покажа дипломната ми работа. Има и посвещение към бъдещата ми жена ", сподели Николов и цитира философска мисъл.
 Пламен Николов преди диалозите: Ще произведем вест Пламен Николов преди диалозите: Ще произведем вест
Ще произведем вест – това бе късият коментар на кандидат-премиерът на „ ИТН “ Пламен Николов минути пре...

Той сподели и договорите си за стипендии в Австрия, където е учил. " Имам всички документи още от 1999 година може да видите също, посочи още Николов, като акцентира до момента в който е бил аспирант в СУ е правил и теоретичен план в Австрия. "

. Показа дипломата си за висше обучение на образователно-квалификационна степен магистър компетентност Философия, от СУ " Св. Климент Охридски ".

" Тогава се завършваше с 10-семестриален курс, бакалаври нямаше. Ето и информация за моя триумф - цялостен първенец по безусловно всички предмети, свързани с метафизичен дисциплини. Понеже имаше мнения " Какво значи магистър по " Философия на науката " - дипломна работа " Философската рефлексия и промяната на научните парадигми " . Тя е отдадена на бъдещата ми жена, която написа лирика.

Но аз избрах да остана у нас, да се оженя за тази прелестна жена, да имаме две деца и да допринеса, каквото мога за България ", сподели още той. Показа обаче и рекомендация от ген. майор Любен Пандев и показва, че е бил офицер и е имал и стаж в Министерство на защитата, където е работил по стратегии с партньорство за мир към НАТО.
 Пламен Николов дава обещание разнообразни разновидности за държавно управление в Twitter Пламен Николов дава обещание разнообразни разновидности за държавно управление в Twitter
Смятам да показва разнообразни планове за държавно управление на Българска социалистическа партия, Демократична България и ИБГНИ, с цел да може всички да са удовлетворени. Естествено крайния кабинет, к...

, отвърна Николов въпросите във връзка с кабинета и неговия състав.

Обяви, че възнамерява на сътвори електронна система с изкуствен интелект, с цел да се наблюдават изявленията и по този начин да се преборят с плагиатството в образованието.

" Днес със Слави Трифонов не сме се чували. Аз върша кабинета дружно с цялата парламентарна група.

Не подценявайте философското обучение. Най-големите мозъци в политиката са приключили философия - Дейвид Камерън, Хелмут Кол и Кисинджър ", разгласи още Николов.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР