Кандидат на междинните избори на торите каза, че е горда“,

...
Кандидат на междинните избори на торите каза, че е горда“,
Коментари Харесай

Кандидатът на междинните избори на торите се „гордее“, че бившият любовник на депутата Питър Боун води рекламна кампания за нея

Кандидат на междинните избори на торите сподели, че е „ горда “, че има своя сътрудник и компрометиран някогашен народен представител Питър Боун като част от акцията си да го размени с Камарата на общините.

Хелън Харисън също сподели, че има вяра, че обвиняванията против нейния ухажор, които включват излагане на гениталиите му на показ на някогашен помощник, са " погрешни ". Това се случва две седмици откакто торите предизвикаха отвращение, като избраха госпожа Харисън да се кандидатира за мястото на господин Боун в Камарата на общините на междинните избори в Уелингбъро.

Избирателите на господин Боун гласоподаваха да го изгонят от мястото предишния месец, откакто следствие откри, че той е подложил член на личния състав на тормоз и полово непозволено държание. Независимият експертен съвет на Народното събрание (IEP) постанови, че той е взел участие в „ тенденциозен модел на тормоз “, който включва „ нежелателен случай на полово непозволено държание, когато жалбоподателят е бил хванат в стая с ответника в хотел в Мадрид “.

В първ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР