Кандидат на ГЕРБ-СДС Виктория Михайлова от ГЕРБ-СДС спечели кметските избори

...
Кандидат на ГЕРБ-СДС Виктория Михайлова от ГЕРБ-СДС спечели кметските избори
Коментари Харесай

Резултати от частичните местни избори - ГЕРБ печели най-много

Кандидат на ГЕРБ-СДС Виктория Михайлова от ГЕРБ-СДС завоюва кметските избори в Община Калояново. Кандидатът на партия ГЕРБ Иван Саков завоюва в благоевградското село Церово.

Михайлова завоюва втория тур на частичните избори, на които се яви дружно с Пламен Николов от НФСБ. За Михайлова са дали своят вот 2152 от гласоподавателите, а Николов е събрал 1375 гласа.
 Ден преди последния период за регистрация за Народното събрание: Основните кандидати към този момент са ясни Ден преди последния период за регистрация за Народното събрание: Основните кандидати към този момент са ясни
Ден преди последния период за регистрация за Народното събрание, главните кандидати са ясни. Водачите си към този момент оповестиха множеството участни...

Балотажът в Община Калояново мина при изборна интензивност 39,43 на 100.

На втори тур жителите на благоевградското село Церово избраха за кмет претендентът на партия ГЕРБ Иван Саков. До балотаж стигна и самостоятелната Искра Христова, която отпадна с разлика от 26 гласа. Близо 70% беше изборната интензивност, като правото си упражниха 438 поданици на Церово.

Кенан Саид от Движение за права и свободи още веднъж е кмет на казанлъшкото село Копринка. Той завоюва на втория тур против Зина Трифонова от ГЕРБ. Гласуваха общо 1309 поданици, което е 59,5 % от гласоподавателите. Това е със 7 на 100 повече от първи тур, оповестиха от Общинската изборна комисия в Казанлък.

Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР