Кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед, които взеха участие във втория етап

...
Кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед, които взеха участие във втория етап
Коментари Харесай

Кандидатите за Манчестър Юнайтед очакват отговор на последните си оферти до края на седмицата

Кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед, които взеха присъединяване във втория стадий от процедурата по вероятно придобиване на клуба, чакат скоро формален отговор на последните предложения, които насочиха. Според " Гардиън " американската банка " Рейн ", която бе наета от семейство Глейзър да управлява процеса, би трябвало да изпрати подобен до края на тази седмица. Изданието твърди, че има три хипотези за вероятния отговор. Според първата банката ще избере желаната оферта и по този начин ще се премине към идващия стадий. Според втората " Рейн Груп " може да редуцира избора до двама претенденти. Третият вид е да бъде продължен периода за вземането на решение.

Двамата съществени претенденти остават шейк Джсим бин Хамад Ал Тани и сър Джим Ратклиф. Аврам и Джоел Глейзър желаят за клуба 6 милиарда паунда, само че претендентите за момента нямат желание да стигат до тази сума. Има догатки, че американците могат и да се откажат от цялостна продажба, в случай че не получат желаното. Феновете на Манчестър Юнайтед пък стават все по-нетърпеливи и се надяват до лятото обичаният им клуб да има нови притежатели.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР