Кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед имат срок от 10 дни, за

...
Кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед имат срок от 10 дни, за
Коментари Харесай

Кандидатите за Манчестър Юнайтед ще имат 10 дни, за да изпратят новите си оферти

Кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед имат период от 10 дни, с цел да показват идващите си предложения. Срокът ще стартира да тече, откакто приключат и последните срещи с представители на вложителите, които минаха сполучливо първата фаза. Очаква се през днешния ден на „ Олд Трафорд “ да дойде делегация от Катар, откъдето е един от огромните любимци за закупуването на 20-кратния първенец на Англия. В петък пък е ред на екипа на другия главен претендент - сър Джим Ратклиф. Те ще се срещнат с членове на разнообразни отдели, в това число футболни, финансови и търговски, като в същото време ще създадат обиколки на стадиона и подготвителната база, които също се нуждаят от съществени вложения. 

На претендентите ще бъдат показани самостоятелни оценки за цената на възможна реорганизация на стадиона или ново създаване на подобен. След като се срещнат с цялата тази информация, евентуалните купувачи ще бъдат поканени от американската банка „ Рейн Груп “, която управлява целия развой от името на семейство Глейзър, да отравят вторите си предложения. След това от банката ще се съветват с актуалните притежатели, преди да изберат желаната оферта. Кандидатът, който бъде определен, ще получи цялостен достъп до клубното счетоводство. След това двете страни могат да договарят в допълнение, с цел да стигнат до вероятно съглашение, до което обаче може и да не се стигне.

За момента се знае, че шейх Джасим бин Хамад Ал Тани желае да придобие цялостния пакет акции, до момента в който офертата на сър Джим Рактлиф е за 69%, колкото е делът на семейство Глейзър. Твърди се, че още двама претенденти от Съединени американски щати също вземат участие в наддаването. Освен че се разисква цялостната продажба на клуба, ще бъдат прегледани и опциите за частични вложения, като е доста евентуално резултатът от цялата процедура да бъде точно подобен и семейство Глейзър да останат в Манчестър Юнайтед.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР