Кандидат-кметицата на Момин проход отпреди няколко години продължава да си

...
Кандидат-кметицата на Момин проход отпреди няколко години продължава да си
Коментари Харесай

Брутално дъно! Хиляди мъже се изреждат на майката на две деца Диана Габровска пред погледа на мъжа й, докато брои парите

Кандидат-кметицата на Момин проход отпреди няколко години продължава да си вади парите като актриса от филми за възрастни. Макар да има две деца и брачен партньор, Диана Габровска, която допреди 3 години се подвизаваше в политиката у нас, търпи да й се изреждат десетки мъже дневно за пари.

Всъщност нейният мъж е още по-голяма наслойка от самата нея. Той приема това състояние и освен това, само че и той самият е неин сътрудник, т.е. намира й задължения.

Съпругът й не й намира единствено филми, само че и задължения като жрица на любовта. Диана се отдавала тялом на мъже и без камера, стига да й заплащат добре.

Плашещо е, че хора като нея и мъжа й, които са безспорни отрепки, отглеждат деца, които порастват с мисълта, че е обикновено майка им да прави секс за пари пред погледа на татко им.

Утре тези деца ще израснат с убежденията, че всеки може да бъде в леглото с всекиго, щом има пари. Ще обвързват директно парите със секса, което ще е пагубно за ценностната им система.

Диана Габровска се опита с креватна гимнастика да навлезе в политиката, само че видя, че няма да стане, по тази причина се насочи към най-отвратителния поминък за една майка.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР