Кандидат-кметът на София Тодор Славков призна, че преди време е

...
Кандидат-кметът на София Тодор Славков призна, че преди време е
Коментари Харесай

Малък Тошко съобщи шокиращи новини

Кандидат-кметът на София Тодор Славков призна, че преди време е прекалявал с алкохола, само че това към този момент е минало. В „ Шоуто на Мавриков” внукът на Тодор Живков призна, че в действителност е купонджия, само че с това не се изчерпва цялата му персона.

„ Такъв облик ми постановиха медиите, той в действителност е част от мен, само че аз не съм единствено по забавите”, отсече синът на Иван Славков – Батето.

Кандидатът на своята партия „ Движение Напред, България”, основана първоначално нa 90-тe oт починалия му бaщa, изясни, че в никакъв случай не е вървял по стъпките на именития си дядо, тъй като в никакъв случай не е бил партизанин.

„ Въпреки че пътят на опозицията у нас припомня на партизанското движение”, вкара доза комизъм Малък Тошко.

„ Аз мога да стана кмет на София единствено хипотетично, наясно съм с това, само че нито Йорданка Фандъкова е приключила за кмет, нито Бойко Борисов – за министър председател, нито Румен Радев за президент”, подсети синът на Людмила Живкова.

По думите му актът със събарянето на музея на Георги Димитров е вандалщина, с която политиците желаят тотално да скъсат с историята.

„ Да, погребете мумията, тъй като това към този момент надскача даже култа към личността, само че постройката можеше да се резервира и да се трансформира в някакво културно средище”, чуди се наследникът на Тодор Живков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР