Кандидат-кметът на Копейките се опитва да печели гласове с обещания

...
Кандидат-кметът на Копейките се опитва да печели гласове с обещания
Коментари Харесай

Скъпият аксесоар на кандидат-кмета на „Копейките“ привлече вниманието на присъстващите на срещата

Кандидат-кметът на Копейките се пробва да печели гласове с обещания за възбрана на гейпарадите. Във вторник вечер по време на среща със студенти кандидат-кметът за София на путиноидите от „ Възраждане “ Деян Николов обяснявал по какъв начин ще се случи това под бурните овации на присъстващите на срещата.

 

По-бдителната част от гостите обаче обърнаха съществено внимание на аксесоарите му, а не на празните предизборни дрънканици. Това, което им направи мощно усещане бе първокласният часовник на лявата ръка на 33-годишния Николов, марка „ Брайтлинг “, струващ над 20 000 $ или към 36 хиляди лева

 

Разбира се зевзеците не пропуснаха да попитат за какво индивидът на Костя Копейкин не е заложил на някоя от съветските марки часовници, а се гъзари с швейцарски „ отпадък “. Освен това буди съществено неразбиране от кое място Николов е изкарал пари за часовника с прекомерно скромната си трудова брошура.

 

 

Да напомним, че той е роден в Града под тепетата през 1990 година В началото на професионалната си активност се е занимавал със уебсайт за онлайн търговия и с компания за образуване на детски празненства на име „ Цветка Кокетка “.

През 2011 година става чиновник на център за подбиране на колета на „ Спиди “, като две години по-късно е нараснал до управител на хъб на куриерската компания.

 

През 2017 година работи няколко месеца като планов управител в „ Gl Group България “ – компания за ръководство на човешки запаси. Именно тогава става и член на „ Възраждане “, което очевидно се отплаща добре.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

Тагове: „ Копейките “ Костя Копейкин „ Възраждане “ Костадин Костадинов Деян Николов канидат-кмет скъп аксесоар часовник „ Брайтлинг “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР