Кандидат-депутатите от Андрей Гюров, Никола Минчев, Искрен Митов, Росен

...
Кандидат-депутатите от  Андрей Гюров, Никола Минчев, Искрен Митов, Росен
Коментари Харесай

Кандидат-депутати се включиха в разчистването на наводнените къщи в село Богдан


Кандидат-депутатите от " " Андрей Гюров, Никола Минчев, Искрен Митов, Росен Костурков и Николай Ангов се включиха като доброволци и оказват помощ за преодоляване на следствията от водния пъкъл в село Богдан. 

Припомняме, на 2 септември селото беше залято на два пъти от приливни талази. Местните поданици описаха, че не помнят сходно злополучие. Първите етажи на къщите са напълно наводнени, като е унищожена всякаква техника - печки, хладилници, перални, а дворовете са заляти с кал и с тиня. 

" Тук сме от през днешния ден сутринта. Това е едно от най-засегнатите обитаеми места от наводненията. Бяхме в долната част на селото и това, от което хората сега имат най-вече потребност, е вода ", съобщи Андрей Гюров. 
  " Няма път, би трябвало да се минава през мостта. Занесохме храна и вода. Продължаваме да разнасяме артикули из селото, които бяха събрани от нашите другари в Пловдив. Опитваме се да помогнем с каквото можем. Има потребност от всякаква помощ. Хората са изгубили съвсем цялата си мебелировка. Виждаме разрушени къщи, смачкани коли и смачкани ориси. Важното е, че хората застават един до различен и си оказват помощ. Трагедията е огромна. Надявам се повече хора да се включат в разчистването. Наистина има потребност от помощ. Има лопати, има материали, има техника. Направили сме организация и за възрастните хора, които няма от кое място да получат помощ. Нека се свържат с нас и ще им помогнем ", добави той.  
също приканва - Всеки, който има опция, дано се включи в разчистването на потърпевшите от наводненията обитаеми места в Карловско.  
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР