Кандидат-депутатът от Възраждане Чавдар Бахчевански се е озовал в ареста

...
Кандидат-депутатът от Възраждане Чавдар Бахчевански се е озовал в ареста
Коментари Харесай

Арестуваха надрусан кандидат за депутат от „Възраждане“

Кандидат-депутатът от " Възраждане " Чавдар Бахчевански се е озовал в ареста на Шесто ръководство в Пловдив, откакто патрул го спрял, а пробата му за опиати се оказал позитивен, заяви „ Трафикнюз “.
Бахчевански е на 20-о място в пловдивската листа на „ Възраждане “.
По време на инспекцията той не е уведомил униформените, че е кандидат-депутат, за което се употребява с краткотраен имунитет.
„ Служителите на реда не разполагат с обединен електронен указател на претендентите за народни представители, с цел да ревизират кой какъв е. Той също не е оповестил, че е от кандидатите за членове на Народното събрание “, допълниха от Министерство на вътрешните работи.
След като се схванало, че взе участие в кандидат-депутатска листа, той е бил освободен. Отговорност може да му се търси, в случай че ЦИК смъкна имунитета му.
Припомняме, че при започване на годината водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов изиска от всички претенденти и сегашни депутати проби за опиати. Въпросният претендент за Народното събрание си търси партньорки из уеб страниците за запознанства, написа lupa.bg.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР