Кандидат-депутатът от ПП Радостин Василев и водач на листата им

...
Кандидат-депутатът от ПП Радостин Василев и водач на листата им
Коментари Харесай

ПРЕДИЗБОРНО: Радо Гела паркира като талибан, запуши майка с бебе

Кандидат-депутатът от Политическа партия Радостин Василев и лидер на листата им в Плевен се замеси в непоносим битов скандал за паркомясто. Вместо да си откри уместно място за паркиране, Василев е решил, че ще употребява това, което му е най-удобно, а точно пред гараж на несретен жител.

Христо Аврамчев от Плевен сигнализира, че Радостин Василев всеки ден стопира лъскавия си джип пред гаража му в случай, че има сложена обозначителна табела.

Оказва се, че в гаража майка с малко бебе си държи количката и заради държанието на Василев е принудена всеки ден да влачи на ръка детето си, вместо да си употребява собствеността.

„ Чувството за безотговорност е безгранична на новобогаташчетата! “, написа още Аврамов.

От мненията излиза наяве, че и други хора са видели Василев да паркира там постоянно. Освен отвращение от държанието на някогашния състезателен министър на Има Такъв Народ, хората поучават при идващото сходно паркиране от негова страна да се звънне на 112 или да се повика паяк, който да вдигне джипа на Василев.

Според ЗДвП Чл. 98. алинея 2, точка 2, е неразрешено паркирането на автомибли, когато то затруднява достъпа до самите гаражи. 

Оказва се, че с изключение на прегазване на закона, Василев си е разрешил и да заплаши Аврамов, тъй като е подал сигнал за неправилното му паркиране.

Паяк е вдигнал първокласното возило, а кандидат-депутатът на ПП/ДБ отправил закани и то пред служителите на реда пристигнали на място. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР