Кандидат-депутатът от НФСБ Анелия Велева е сред арестуваните на магистрала

...
Кандидат-депутатът от НФСБ Анелия Велева е сред арестуваните на магистрала
Коментари Харесай

ПОРЕДЕН СКАНДАЛ!Дясната ръка на Валери Симеонов Дебелата Камелия е арестуваната за трафик на емигранти на магистрала Тракия!

Кандидат-депутатът от НФСБ Анелия Велева е измежду задържаните на автомагистрала „ Тракия” през вчерашния ден.

Координатор на партията на Валери Симеонов-Национален фронт за избавление на България-НФСБ е измежду задържаната през вчерашния ден на автомагистрала „ Тракия” тайфа трафиканти на мигранти, научи Breaking.bg.

При зрелищната акция на автомагистралата бяха задържани две дами и четирима мъже, както и четири автомобила пренасящи деветима незаконни мигранти от Турция към Сърбия. В бандата бяха хванати някогашни служители на реда.

Една от арестуваните трафикантки, посочена за главатар на канала, е координаторът на НФСБ за Костинброд Анелия Велева. Бизнесдамата е някогашен кандидат-депутат от партията на изборите през 2014 година През 2015 г е претендент за кмет от партията на Валери Симеонов в Костинброд, само че получава малко над 2%.

Велева има личен бизнес. Според събраните досега данни тя е един от уредниците на канала от Турция към Сърбия за транспорт на мигранти. Другата задържана дама е с прозвището Камелия Дебелата и е от Хасково.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР