Кънчо Стойчев бе преизбран единодушно за втори мандат като президент

...
Кънчо Стойчев бе преизбран единодушно за втори мандат като президент
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев преизбран за президент на световната aсоциация Gallup International |

Кънчо Стойчев бе избран отново единомислещо за втори мандат като президент на Gallup International в Дубай по време на 73-ата годишна конференция на световната асоциация.

Gallup International е учредена през 1947 година в Цюрих от доктор Джордж Галъп и е най-старата и одобрена световна конструкция за изследване на публичното мнение, понастоящем покриваща проучвателен над 85% от международното население и генерираща близо 2 милиарда $ оборот.

Кънчо Стойчев беше определен за президент още веднъж с единогласие и на годишната конференция в Атина 2017 година



В хода на конференцията бяха споделени опит и експертиза от откриватели и членове на Gallup International от целия свят. Сред тематиките бяха вероятностите на изследователските способи, компликациите пред проучването на публичното мнение и настройки в изискванията на световна пандемия и други



Акцент бяха данните за обстановката в Афганистан, както и в региона на Нагорни Карабах.

С презентации участваха Микаел Нитше и Паскал Келала от GIA, Джони Хийлд от английската компания ORB, Дейвид Джодис от американската D3 Systems, Андрей Мильохин от съветската „ Ромир “, Висар Бериша от B Research и доста други. Специален акцент бе и представянето на Марчела Абрашева (Kantar Insights Division – BBSS SEE) и други

Кънчо Стойчев уточни новите провокации след пандемията – смяната в публичните усещания за правата, човешките взаимоотношения, свободата и бъдещето.

В своето послание новоизбраният президент на  “Gallup International “ отдаде и дължимата респект към напусналите ни членове – Тони Каулинг и Гордън Хийлд, чиято загуба е голяма освен за асоциацията, само че и за международната социологическа общественост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР