Кънчев не спира да се излага. Браво на момчето, казват

...
Кънчев не спира да се излага. Браво на момчето, казват
Коментари Харесай

Зрители в потрес от реакция на Ники Кънчев към 18-годишния Димо

Кънчев не стопира да се излага. Браво на момчето, споделят почитатели на предаването

Снощи продължи играта от през вчерашния ден на 18-годишния възпитаник Димо Стоянов в „ Стани богат “. Момчето от Айтос сподели отлични познания нощес и без да употребява нито един жокер стигна до въпрос за 5000 лв.. Тогава той трябваше да си помогне с „ 50:50 “ и „ Обади се на другар “, с цел да отговори вярно, след което сирената в студиото иззвъня.

Снощи той започва с въпрос за 10 0000 лв. и един жокер „ в джоба “.

В началото младежът описа, че с изключение на да чете и стои на компютъра, обича да спортува – играе баскетбол, практикува лека атлетика и върви на фитнес.

„ Цяла България те гледа. Ти си бъдещето на България, ще останеш ли тук? “, го попита Ники Кънчев.

„ Разбира се! Ще остана в България, в никакъв случай не съм мислил за емиграция “, отговори усмихнатият юноша, който завоюва уважението на всички фенове през вчерашния ден със страхотната си игра.

Последва питането за петцифрената сума: „ Коя историческа персона е основала над 550 картини и е създател на съчинението „ Рисуването като забавление “? “ – Джордж Вашингтон, Ото декор Бисмарк, Уинстън Чърчил или Шарл дьо Гол

.Тук Стоянов сподели по няколко неща за всеки, демонстрирайки положителни знания за тези персони. „ Не мисля, че е Уинстън Чърчил, защото не виждам по какъв начин ще побере изобразяване, тъй като денят му е бил – става, пие уиски, пуши няколко цигари, отива, заседава. Затова не виждам по какъв начин ще може и да рисува. Шарл дьо Гол знам, че се е занимавал много мощно с политиката. През втората международна даже би трябвало да провежда френската задгранична република и опозиция. За Джордж Вашингтон не съм сигурен дали е рисувал. Бил е добър пълководец. Също и за Ото декор Бисмарк, който е бил добър пълководец, канцлер на Прусия. Всички са били мощни водачи. Ото декор Бисмарк е фелдмаршал на Прусия, Чърчил е министър-председател, който е управлявал военните дейности. Шарл Дьо Гол – военачалник, който след това става президент, а Джордж Вашингтон е първият президент на Щатите “, сподели той.

След като не съумя да реши извика и приятеля си от публиката Никола, който е 19-годишен студент.

Кънчев се обърна към двамата, казвайки им, че се радва, че такива умни момчета ще се занимават с България през идващите години.Жокерът призна, че не знае правилният отговор, само че също като Димо мисли, че не е Чърчил. Той насочи участника към Дьо Гол по логичност, че много французи са известни с артистичните си пристрастености.

„ Доста огромна част от европейското изкуство си идва от Франция. И киното е измислено там. Затова по пътя на логиката в случай че решим, че французин е виновен за изкуство, може и да не сгрешим “, сподели Никола, а Димо му се довери, като още един път сподели, че с това пиянство и пушене няма по какъв начин Чърчил да се е занимавал с изобразяване.

Стоянов реши да маркира Шарл дьо Гол, само че правилен отговор се оказа Уинстън Чърчил, като за участника останаха 2000 лв., които бе заключил като втора сигурна сума. Странно за какво обаче Ники Кънчев се държа много назидателно след посочения отговор преди да им каже, че са сбъркали.

„ Един спомагателен жокер. Ето, все едно в този момент го задавам въпроса: „ …и създател на съчинението… “. Той е писал “, сподели Кънчев, след което се изправи заплашително на крайници против тях, увеличи леко звук и със заплашителен взор ги пита: „ Кой? Кой е писал? Кой има Нобелова премия за литература? Уинстън Чърчил – правилен отговор “.

След като седна водещият добави: „ Дори в последния филм с Гари Олдман той нонстоп се караше на секретарката си, тъй като тя правеше правописни неточности. той желае неговото слово да е блестящо, запаметяващо се. След неуспеха при Галиполи през 1915 година той е уволнен. Имал доста време да седне, да рисува, да написа и по-късно е споделил, че в най-тежкия интервал от живота му рисуването доста му е помогнало “.

Реакцията на Ники Кънчев против спечелилия доста благосклонности възпитаник провокира негативни отзиви на част от почитателите на страницата на „ Стани богат “ във фейсбук. Ето и някои от тях, оповестени под поста за Димо Стоянов:

„ Кънчев това са млади момчета, не е нужно да ставаш от стола поради егото ти, когато са сбъркали “.

„ И по какъв начин се надигна на стола, все едно е сърдит даскал и ще ги бие “.

„ Кънчев не стопира да се излага. Браво на момчето “.

„ Вече едвам изтърпявам Ники Кънчев! След въпроса за Чърчил скочи от стола и стартира да крещи против момчетата. Въпреки че желая да виждам предаването, несъмнено ще спра поради него! Върнете Билалов! “

„ Реагира по този начин тъй като искаше да го види напред и го хвана гняв за този младеж че не уточни правилният отговор “.

„ Това му изправяне също беше следващият гаф! “

„ Беше грозно “.

„ Имам предпочитание да виждам предаването,но не и Ники Кънчев…..не става за водещ вече… “

„ Жалко, само че тоя за какво крещи по този начин назидателно? “

„ Жалко…Билалов беше съвършен. Ако не го сменят тоя,изобщо няма да го гледам… “

„ Какво му става на Кънчев? “

Както и през вчерашния ден, в този момент също имаше доста позитивни отзиви за учиеника:

„ Перфектен в разясненията даже с къси автобиографии и това че не отговори вярно не е проблем, показа се чудесно! “

„ Браво на това момче! С трогване го гледах, тъй като може да ми е внук. Снощи му писах, дадох му препоръки да не обръща внимание на тези във форума, които го подлагат на критика. Сега към този момент зная за какво ми отговори по следния метод: „ Благодаря ви, за което! Идеята ми действително да се запиша в шоуто не бяха парите, а да покажа, че към момента има свестни деца в страната ни. “
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР