КАНБЕРА, Австралия (AP) — Австралийски апелативен съд отмени всички присъди

...
КАНБЕРА, Австралия (AP) — Австралийски апелативен съд отмени всички присъди
Коментари Харесай

Австралийски съд отмени присъдите отпреди 2 десетилетия на жена за смъртта на 4-те й деца

КАНБЕРА, Австралия (AP) — Австралийски апелативен съд анулира всички присъди против жена в четвъртък, 20 години по-късно правосъдни заседатели я откриха за отговорна в убийството на четирите си деца.

Катлийн Фолбиг към този момент беше помилвана по разпореждане на държавното управление на щата Нов Южен Уелс и освободена от пандиза през юни въз основа на нови научни доказателства, че четирите й деца може да са умряли от естествени аргументи, както тя настояваше.

Помилването се смяташе за най-бързият метод 56-годишният да излезе от пандиза, преди следствие на новите доказателства да предложи на Апелативния съд на Нов Южен Уелс да обмисли анулация нейните присъди.

Аплодисменти извършиха правосъдната зала и Фолбиг се разплака, откакто основният арбитър Андрю Бел анулира три присъди за ликвидиране и една за непредумишлено ликвидиране.

„ Въпреки че присъдите в процеса бяха рационално открити във връзка с наличните доказателства, в този момент има основателни подозрения по отношение на виновността на госпожа Фолбиг “, сподели Бел. „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР