Каналджия с Ауди, превозващо 12 нелегални мигранти от Сирия, е

...
Каналджия с Ауди, превозващо 12 нелегални мигранти от Сирия, е
Коментари Харесай

Каналджия е причина за автомелето между Созопол и Бургас

Каналджия с " Ауди ", пренасящо 12 незаконни мигранти от Сирия, е предизвикал тежката злополука на пътя Созопол - Бургас. Малко преди КПП-то при местността " Пода ", 47-годишният водач от Грузия обърнал внезапно посоката си на придвижване.

Той почнал да се движи в насрещното, като малко преди региона на „ Ченгене скеле “ поредно блъснал странично четири автомобила. Няколкостотин метра по-нататък пък дефинитивно се забил челно в Нисан Кубистър.

Водачът на Аудито, директно след случая, е избягал от местопроизшествието пешком дружно с транспортираните от него мигранти. Те се укрили в близката гориста околност, до момента в който водачът на блъснатия Нисан е берял душа в автомобила си.

Четири екипа от Граничен полицейски участък-Бургас, както и техни сътрудници от бранш „ Специализирани тактически дейности “ незабавно подхванали търсене и съумели в рамките към 30 минути да открият групата.

Установено е, че сирийците били натоварени на Аудито освен в купето, само че и в багажника. Всички те са задържани. Водачът на блъснатия Нисан пък е откаран с кола за спешна помощ към УМБАЛ-Бургас за уточняване на получените от случая контузии.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР