Каналджиите измислят нови начини за превозване на мигранти и стават

...
Каналджиите измислят нови начини за превозване на мигранти и стават
Коментари Харесай

Потрес! Каналджии крият мигранти в цистерни, пресичат страната в адската жега

" Каналджиите измислят нови способи за транспортиране на мигранти и стават все по-изобретателни, само че и по-брутални ", споделиха от Министерство на вътрешните работи

40 незаконни мигранти, измежду които и деца, са били извадени от цистерна за петролни артикули, заяви през днешния ден шефът на Национална полиция Атанас Илков. По думите му бежанците са били транспортирани по този начин няколстотин километра в адската горещина. 

Преминали са цяла България преди да бъдат хванати в региона на софийското село Чепинци.

" Каналджиите измислят нови способи за транспортиране на мигранти и стават все по-изобретателни, само че и по-брутални ", споделиха от Министерство на вътрешните работи.

Друг забавен случай е от Автомагистрала " Тракия ". Преди няколко дни край Стара Загора е спрян товарен автомобил, в който са открити над 70 души. Десетима от тях са били в тежко положение и са откарани по неотложност в болница в Стара Загора. Загинали няма, само че съгласно Илков повода е единствено бързата реакция полиция и Спешна помощ.

В същото време шефът на Главна дирекция " Гранична полиция " комисар Антон Златанов твърди, че процентът на мигранти, които влизат навътре в страната понижава. По неговите думи единствено за това денонощие има над 800 недопуснати.

„ Аз имах опция да споделя, че за 6 месеца, спрямо предходната година от 55 хиляди недопуснатите на границата са нарастнали на 87 хиляди Разбирате за какъв напън и за каква работа става въпрос от сътрудниците на границата. Ние работим в две посоки. Основното е да не ги допуснем, а тези които преминат по някакъв метод към този момент зависи от наше решение дали и по кое време да бъдат арестувани за да бъдат установявани и трафикантите “, уточни гл. сомисар Златанов.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР