Каналът The LockPickingLawyer в YouTube е добре познат със своите

...
Каналът The LockPickingLawyer в YouTube е добре познат със своите
Коментари Харесай

Ето как различни коли се отключват за секунди с помощта на специален ключ

Каналът The LockPickingLawyer в YouTube е добре прочут със своите видеа в които демонстрира по какъв начин се отключват разнообразни порти, катинари и всевъзможен тип ключалки, някои от които много по-специални от други. В някои от последните си видеа виждаме по какъв начин експерта отключва разнообразни марки и модели коли благодарение на специфичен инструмент наподобяващ ключ.



Оказва се, че този инструмент може да се употребява за отключването на разнообразни ключалки, като ключарят даже отключва своя личен автомобил в границите на едвам няколко секунди. Разбира се в същия миг се включва и алармата на автомобила, която би осуетила евентуална кражба или най-малко би забавила крадци, в случай че решат да употребяват инструмента за други цели.



Според описанието в канала, този инструмент може да се употребява и да направи отключването на кола извънредно елементарно, като е планувано той да бъде употребен за помощ при положение на забравени в автомобил ключове или други сходни обстановки. Подчертава се също, че инструмента не може да служи за запалване на автомобила заради неналичието на чип, какъвто съществува при множеството съвременни коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР