Канал 3В Калифорния всеки малко или много преиграва, зависи какъв

...
Канал 3В Калифорния всеки малко или много преиграва, зависи какъв
Коментари Харесай

Багата за Кобрата: Не очаквам сериозни проблеми, а само глоба за Кубрат

Канал 3

В Калифорния всеки малко или доста преиграва, зависи какъв юрист ще има Кубрат, сподели Благой Иванов за Канал 3

Не чакам съществени проблеми, а единствено санкция за Кубрат - той не е направил нищо неприятно, съобщи в изявление за Канал 3 българският ММА-боец Благой Иванов-Багата във връзка шумния скандал в Съединени американски щати към целунатата от Кобрата кореспондентка.

" Може да има някаква парична глоба, само че не мисля, че ще има нещо по-сериозно от парична глоба. В Калифорния е като Холивуд, всеки малко или доста преиграва, тъй че зависи от юриста, какъв юрист ще има Кубрат ", сподели Благой Иванов, който прекарва доста време в Съединените щати поради кариерата си в UFC.

 

Багата разкри, че откакто реализира първата си победа в UFC, към този момент се знае датата и на идващия му пердах: на 8 юни в залата на митичния баскетболен отбор Чикаго Булс. 

 

Цялото изявление с Благой Иванов-Багата в " Спорт обектива " - във видеото:

 

 

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР