Канал 3Президентът Румен Радев не трябваше президента да прави това

...
Канал 3Президентът Румен Радев не трябваше президента да прави това
Коментари Харесай

Емил Христов: Президентът Румен Радев иска да е Цезар

Канал 3

Президентът Румен Радев не трябваше президента да прави това послание. Не мисля, че това са думите на президента. Той би трябвало да споделя нещата по различен метод и да не влиза в облика на Гладиатор, само че той не желае да бъде Гладиатор - той желае да бъде Цезар!

Това сподели зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов в ефира на предаването „ Беновска пита ” по Канал 3.

В обръщението си за Нова година лъхаше яд, нямаше нищо, което да ни вдъхва вяра за идните дни. Мисля, че нито за демокрацията е застрашена, нито застрашени медии. Не виждам нещо, което може да накара хората да се обезпокоят. Те живеят умерено, вървят на работа., разяснява още той.

Властта не е единствено за нас, тя не е самоцелна и ние постоянно сме го показвали. Ако някой в ГЕРБ сбърка, той си потегля. Хората няколко пъти ни избират, харесват програмата, която имаме. Програмата е писана пред хората, обсъждана е с тях, на кръгли маси, сподели Христов.

„ Плевнелиев нямаше политически вкус, по този начин пристигна и по този начин си потегли. Не е оповестил война нито на държавното управление, нито на Народното събрание. Не е обикновено да има война на институциите ”, добави зам.-председателят на Народното събрание.

Катастрофи, които се дължат на положението, е имало и постоянно ще има. За това не може да носи отговорност държавното управление. Бих оставил въпроса за следствието на Елена Йончева в ръцете на прокуратурата, разяснява още Христов.

Не считам, че кворума е обвързване на болшинството и на ръководещите, той е обвързване на всички депутати, без значение от коя политическа мощ са. Вече показахме, че кворум има, даже направихме опит и не се регистрирахме. Кворумът не е в заплаха, с повече ограничаване кворум се обезпечава, заключи той.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР