Канал 3 Гранична полицайка пострада на летище София. Инцидентът е станал

...
Канал 3
Гранична полицайка пострада на летище София. Инцидентът е станал
Коментари Харесай

Граничен полицай рани колежка по погрешка на летище София

Канал 3 Гранична полицайка пострада на летище София. Инцидентът е станал на Терминал 1 към 18:30 ч., оповестява bTV. Полицайката е ранена от изстрел на собствен сътрудник.

Предполага се, че изстрелът е създаден по нехайство. Жената е уцелена в китката. Линейката е пристигнала незабавно. В момента ранената е приета в болница във ВМА без заплаха за живота.

Директорът на Групово дело " Гранична полиция “ е разпоредил инспекция по отношение на случая на Летище " София “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.Около 18.30 часа е регистриран случай в служебно помещение на " Гранична полиция “ на Летище " София “. При разчистване на служебното оръжие граничен служител на реда по нехайство е прострелял своч колежка в ръката. Незабавно е извикан екип Спешна помощ.По информация все още, положението ѝ не е тежко. Изясняват се всички обстоятелства и условия към случая.По предписание на шефа на Групово дело " Гранична полиция “ основен комисар Светлан Кичиков е почнала инспекция по случая.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР