Канал 3Днес от запад облачността отново ще се увеличава, отначало

...
Канал 3Днес от запад облачността отново ще се увеличава, отначало
Коментари Харесай

Добра новина за времето в четвъртък - температурите тръгват нагоре

Канал 3

Днес от запад облачността още веднъж ще се усилва, изначало висока и междинна, само че до вечерта ще се вплътни и тук-там в западната половина от страната ще превали дъжд. Вятърът ще се обърне от юг-югозапад, ще е слаб, в източните региони - до сдържан. Дневните температури в страната едва ще се покачат, оптималните ще са сред 17° и 22°.

Атмосферното налягане ще се намалява и ще стане по-ниско от междинното за май.

По Черноморието ще има раздрана, най-вече висока и междинна облачност. Ще духа слаб до сдържан юг-югоизточен вятър. Максимални температури 15°-19°. Температурата на морската вода е 11°-14°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала. Привечер ще се усилва.

Над планините ще има забележителна облачност. Превалявания от дъжд, а над 1800 м – от сняг, ще има в масивите от западната половина на страната. Вятърът ще се обърне от югозапад и ще е до сдържан. Температурите ще се покачат, оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 4°.

В петък валежи ще има основно в източната половина от страната, където са вероятни местни интензивни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Вятърът ще се обърне от северозапад, ще се покачат утринните температури. В събота ще има повече слънчеви часове, ще се затопли. Краткотрайни валежи са вероятни в крайните източни региони и планините. В неделя вятърът ще се обърне от изток-югоизток и през идващите два дни ще се усили. В следобедните часове в западните региони ще превали, тук-там и ще прегърми.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
<
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР