Канал 3Аз съм си Цвета от Кърджали. Първият човек от

...
Канал 3Аз съм си Цвета от Кърджали. Първият човек от
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Каня Румен Радев на кафе в парламента, да му покажа как работи

Канал 3

Аз съм си Цвета от Кърджали. Първият човек от страната съм единствено по Конституция. Хората до мен не намират разлика в това, че съм ръководител на Народното събрание. Радвам се, че имам хора при които се връщам всяка седмица, споделяме си къде сме сбъркали какво би трябвало да създадем напред, няма да се главозамаям, сподели в предаването „ Беновска пита ”, ръководителят на Народно събрание, Цвета Караянчева.

Аз нямах достойнството да виждам изявлението на Радев, само че от това което четох, не съм чула нещо Ново, Бих желала да чуя неговото мнение, а не заучени мисли. За мен е значимо какво споделя моя Президент. Мислех, че ще успее да бъде президент на всички жители, само че досега виждаме, че той е подобен единствено за гласоподавателите на Българска социалистическа партия. Той нищо ново не сподели на това изявление, не влезе в разговор с нас. Той отхвърли среща на Бойко Борисов, само че одобри среща за „ Визия за България ”- това е доста необичайно. Негов избор е дали да идва в Народно събрание, той постоянно има място там. Тези изказвания, които прави по медиите, може умерено да ги направи от трибуната, в случай че има предпочитание, безапелационна беше тя.

Идвало ми е на разум да го поканя в Народното събрание, да пристигна, с цел да му опиша по какъв начин работи и да му покажа какво тъкмо вършат народните представители, с цел да аргументираме всички оферти и закони, тъй като когато постанова несъгласие на даден закон, не съм уверена, че той е наясно по някои тематики. Темата за налозите на старите коли и компенсациите на околните на жертвите, тогава се видяхме на парламентарен съд, го посъветвах да избере Стоянова, тъй като цената на застраховката, ще се вдигне.  Имам желание да поканя Румен Радев на кафе в Народното събрание, с цел да му опиша какво тъкмо се случва в този парламент, който той много постоянно атакува и приказва за рейтинга му, сподели още Караянчева.

Обидно е някак си по какъв начин президента излиза, хвърля в пространството някакви изказвания и излиза, след което няма на кого да отговориш. Ако пристигна желая да участва без Иво Христов- индивидът, който му написа отговорите, съобщи ръководителят на Народно събрание.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР