Канал 3 става новинарско продължение на Нова телевизия и от

...
Коментари Харесай

Канал 3 става Нова нюз от 4 януари |

Канал 3 става новинарско продължение на Нова телевизия и от 4 януари ще се назовава NOVA NEWS. Програмата ще започва с изцяло актуализирана визия, заяви Нова тв. 

Компанията ще резервира и надгради профила му, откакто го добави към богатото си портфолио тази година, оповестиха от Нова тв.  

Нова нюз ще послужи като насочна точка в моменти на настоящи събития с изключителни включвания непосредствено от най-горещите точки. Зрителите ще имат опцията да проследят значимите локални, национални, европейски и международни тематики от деня с вести на всеки кръговиден час. Нова нюз ще употребява опита на новинарския екип и ресурса на Нова тв. 

Най-популярните излъчвания на Канал 3, измежду които “Патарински LIVE ”, „ Денят онлайн “ и „ Офанзива “, както и директните предавания на всички значими за обществото ни стопански, политически, обществени и културни събития, се резервират - прецизират от малкия екран. 

Част от програмата на Нова нюз ще бъдат и одобрените публицистични излъчвания и опитни лица на Нова тв, които ще добавят качественото наличие на актуализирания новинарски канал при започване на идната година. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР