Канадският рапър Обри Дрейк Греъм, известен с псевдонима си Дрейк,

...
Канадският рапър Обри Дрейк Греъм, известен с псевдонима си Дрейк,
Коментари Харесай

Дрейк изгуби 27 милиона долара за час

Канадският рапър Обри Дрейк Греъм, прочут с псевдонима си Дрейк, взе участие в хазартни излъчвания, основани в известната платформа за стрийминг онлайн Twitch. Дрейк, който залага онлайн в уеб страницата за залагания, с който е подписал партньорски контракт, губи 27 милиона $ за към 1 час.

Някои телевизионни оператори считат предаванията на
хазартни игри в Twitch за неетични, до момента в който други са част от тази категория. Световноизвестният рапър Дрейк неотдавна игра в продължение на един час онлайн в своя акаунт в Twitch.

Категорията на
хазарта, която постепенно стартира да се разраства в Twitch, е желана от доста стриймъри и множеството от тях са спонсорирани от уеб сайтове за залагания. На 12 юли рапърът Дрейк, който излъчва онлайн в канала си в Twitch, предава игра на хазарт в продължение на 1 час дружно с американския рапър Френч Монтана.

Започвайки с бюджет от 27 млн. $, рапърът Дрейк похарчи всички пари за към час и завърши предаването с бюджет от 2 хиляди $. По време на излъчването Дрейк доближи 230 хиляди гледания и счупи връх, като доближи най-високото равнище от 112 хиляди фенове в Twitch.

В края на предаването Дрейк благодари на публиката, че е пристигнала, и разгласи, че ще се върне към хазартните излъчвания в Twitch, откакто разгласи пред публиката Френч Монтана, който беше посетител на предаването. Рапърът Дрейк приключи предаването онлайн с думите: " Това е второто ми предаване, още не съм спечелил, само че ще печеля ". /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР