Канадският премиер стана обект на телефонна шега – руските комедианти

...
Канадският премиер стана обект на телефонна шега – руските комедианти
Коментари Харесай

Джъстин Трюдо стана обект на телефонна шега

Канадският министър председател стана обект на телефонна смешка – съветските комедианти Вован и Лексус съумяха да излъжат министър-председателя на Канада, че беседва с не какъв да е, а с екоактивистката, написа „ Гардиън “, предавав БТВ.

Владимир Кузнецов и Алексей Столяров, които назовават себе си Вован и Лексус, разгласиха запис на телефонния диалог. При предходни техни „ офанзиви “ те съумяха да заблудят музикалната легенда Елтън Джон, че беседва с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, който доста желал да разиска правата на хомосексуалните с артиста.

Разговорът с Трюдо траял към 10 минути, като трето лице се представяло за. В записа се чува по какъв начин тя споделя, че се тормози за „ растящата интернационална рецесия и назряващата международна война “.



„ Вече вървим към злополука. Много е ужасно “, споделя подправената Тунберг по телефона, на което Трюдо отвръща „ Да, в действителност “.

Разговорът се е случил през януари няколко дни, откакто иранското държавно управление смъкна украински аероплан, убивайки 176 души на борда.

„ Вие сте възрастни хора, а се държите като деца. Можем да създадем свят, в който има място за всички. За бели и чернокожи. За християни и мюсюлмани. Тръмп и Путин, за теб и мен. За Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е. За Терънс и Филип, които също са добре познати в Канада “, споделя още „ Тунберг “.

Последните две имена са на измислени герои от анимацията „ Саут парк “, само че канадският министър председател не схваща смешката и споделя „ Това е безусловно точната вероятност “.

Разговорът продължава с това, че подправена Тунберг поучава Трюдо Канада да напусне НАТО и да „ бере цветя и да се усмихва на природата “. Премиерът дипломатично дава отговор: „ Аз също бленувам за свят, в който бойците не са нужни, само че към момента не живеем в този свят, за жал “.

Точно преди диалогът да завърши подправената Тунберг моли да я запознае с героите от „ Саут Парк “ Терънс и Филип. Първоначално министър председателят споделя: „ Ще се опитам да го уредя, ще помоля екипът ми да ви свърже, тъй като нямам точните им координати “.

Попитан за повторно дали това ще бъде допустимо, Трюдо към този момент схваща, че става въпрос за смешка.

„ Чакайте… Терънс и Филип не са ли от „ Саут парк “? Не ги познавам персонално. Мисля, че са пародии на канадци в анимацията “, споделя Трюдо, преди учтиво да завърши диалога.

Необичайната преживелица демонстрира, че никой не е застрахован от телефонни измами… даже и международните водачи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР