Канадският премиер Джъстин Трюдо смята, че руският лидер Владимир Путин

...
Канадският премиер Джъстин Трюдо смята, че руският лидер Владимир Путин
Коментари Харесай

Джъстин Трюдо: Путин не се интересува особено от мнението на Запада за него

Канадският министър председател Джъстин Трюдо счита, че съветският водач Владимир Путин не се вълнува изключително от мнението на Запада за него. Съответното изказване Трюдо направи, разяснявайки неотдавнашното изказване на американския президент Джо Байдън, че съветският водач е палач, който няма душа, предава ТАСС.

„ През последните пет години, през които бях министър-председател, имах няколко диалога с Путин и съгласно мен, той може да ви огледа и да каже каквото е комфортно за него когато и да е “, съобщи канадският министър председател в изявление за интернет радиостанция SiriusXM. „ Той не се интересува изключително от мнението на Западния свят и Канада за него “.

По-рано президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи в изявление за телевизия ABC, че съветското управление ще би трябвало да „ заплати цената “ по отношение на хипотетичните опити на Москва да се намеси в американските избори.

Освен това президентът отговори утвърдително на въпрос дали счита съветския президент Владимир Путин за „ палач “ и напомни, че персонално му е споделил, че „ няма душа “. На онлайн среща с представители на обществеността на Крим и Севастопол във връзка годишнината от обединяването на тези райони с Русия съветският президент отговори на американския си сътрудник с благопожелание за положително здраве, наблягайки, че споделя това „ без подигравка, без смешка “, а по-късно сподели, че за Байдън важи детската сентенция: „ Кой каквото вика, на себе си го вика “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР