Канадският премиер Джъстин Трюдо съобщи, че е дал положителен тест

...
Канадският премиер Джъстин Трюдо съобщи, че е дал положителен тест
Коментари Харесай

Канадският премиер Трюдо е с COVID-19, и българи се включиха в протестите срещу него

Канадският министър председател Джъстин Трюдо заяви, че е дал позитивен тест за COVID-19, съобщи Ройтерс. Той посочи, че се усеща добре и ще продължи да работи от разстояние, спазвайки напътствията на здравните управляващи.

Трюдо е под карантина от предходната седмица, откакто едно от децата му даде позитивен тест. Тогава обаче, както заяви самият той пред организация Канейдиън прес, си направил бърз тест, който излязъл негативен.

Междувременно и български водачи на камиони се включиха в все по-мащабните митинги в Канада против наложителна имунизация за техния отрасъл. Хиляди участваха в по този начин наречения " Конвой на свободата ", а стачкуващи блокираха улиците към Народното събрание в Отава.

" Исканията са за естествен живот и да спрат рестриктивните мерки, които стигнаха до това състояние, че водачите, които са нуждо звено за снабдяване на жизненоважни артикули, бяха принудени да бъдат имунизирани, с цел да бъдат на работа ", разяснява пред bTV Тихомир Николов, който е водач във Ванкувър.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР