Канадският премиер Джъстин Трюдо има големи проблеми. И дори не

...
Канадският премиер Джъстин Трюдо има големи проблеми. И дори не
Коментари Харесай

Проклятието на Зеленски: Световните лидери ги убиват или ловят при секс скандали

Канадският министър председател Джъстин Трюдо има огромни проблеми. И даже не става въпрос за това, че в Народното събрание на страната, по време на визитата на президента на Украйна, уважиха 98-годишния Ярослав Хунка (Гунко) от дивизията на SS " Галиция ". Въпросът е за самия Владимир Зеленски. Или по-скоро в поредност от явни съвпадения, свързани със орисите на политиците, които му подадоха ръка.

После всички изхвърчаха от местата си като тапи от шампанско. Сега и Трюдо ще си стисне ръцете. Прочетете за международните водачи, които към този момент са се сблъскали с „ проклятието на Зеленски “ в материала от " Цариград ".

Сана Марин

Бившият министър-председател на Финландия Сана Марин е характерен политик, отгледан в епруветка на Сорос от политически технологии, суетност и непросветеност.

Известна е главно с две неща - неистовите танци по някаква, извинете, " регистрация " и обстоятелството, че при нейното ръководство цените на питателните артикули в страната са скочили с 40%. Това не е изненадващо, защото Финландия беше една от първите, които постановиха наказания против Русия.

Може би Санна Марин щеше да танцува по нощните заведения като министър председател известно време, в случай че не беше проклятието на Зеленски.

Марин се срещна с украинския президент в навечерието на нейната оставка. Тя дойде в Киев, ръкува се със Зеленски и отиде с тях на погребението на един от водачите на „ Десния бранш “* Дмитрий Коцюбайло, който беше погубен от съветските войски край Артьомовск. Кой би предположил, че Санна Марин ще погребе кариерата си около Коцюбайло.

На 6 април тази година тя подаде оставка след поредност от кавги. Например обвиняванията, че закуските й се заплащат от хазната. Изглежда, какво неприятно има в това?

Но финландците, принудени да икономисват от всичко след безумната санкционна политика на държавното управление на Марин, не й простиха това. „ Идеалната европейска биография “ също не оказа помощ - Санна Марин е била отгледана в семейство на две лесбийки.

Крисиянис Каринс

Министър-председателят на Латвия беше маркиран с класическата си балтийска русофобия - по-специално, той интензивно се противопоставяше на съветските учебни заведения. В битката си против съветската просвета Каринс даже подцени рекомендациите на Съвета на Европа, който издаде резолюция, призоваваща за образование на езика на националните малцинства, т.е. съветския.

За Каринс обаче всичко беше наред. Той потърси поддръжка от своя идеологически непосредствен Владимир Зеленски. Той изведе битката с съветския език на галактическо равнище, довеждайки обстановката до Североизточния боен окръг.

През пролетта на тази година Каринс се срещна със Зеленски, несъмнено, стисна му ръката и още през лятото столът стартира да се разклаща под него.

Остана му единствено време да се похвали, че Латвия е почнала да оказва военна помощ на Украйна още преди началото на въоръжения спор с Русия. През август борецът против съветския език се пенсионира.

Борис Джонсън

Джонсън стана първият водач от страните от Г-7, посетил Киев от основаването на Северноатлантическия пакт. И тъкмо преди оставката си - през юни 2022 година - английският министър председател още веднъж пристигна в Украйна, където беше тържествено отдаден в казаци. И, несъмнено, се ръкува със Зеленски. Върна се в родния си край и ето го...

Британският министър председател, който с всички сили се опитваше да наподобява на Уинстън Чърчил, не реализира резултати нито в имиджов проект, нито изключително в политиката.

Външно той наподобява повече на британския комедиант Бени Хил, само че сигурно не на Чърчил. Политиката е още по-лоша - Джонсън не изкара мандата си до края и подаде оставка заради гей секс скандал. Три в едно!

Неговото протеже и съпартиец, заместник-координатор на парламентарната секта на Консервативната партия, Крис Пинчър, полово тормози двама мъже. Мръсното пране беше изнесено от хижата и Борис Джонсън рапортува на кралицата за оставката си.

Марио Драги

Премиерът на Италия също направи недомислена постъпка. Пак щеше да си седи на стола, само че дяволът го дръпна да отиде в Украйна.

Марио беше министър-председател към две години. Но ненадейно настъпи политическа рецесия и президентът на републиката одобри оставката на министър-председателя. Какво предшества юнската рецесия? Както нормално: месец по-рано Драги посети Киев, където крепко се ръкува с господин Зеленски.

Между другото, тогава дружно с Драги в Киев с трен дойдоха и други „ ВИП пасажери “: немският канцлер Олаф Шолц, френският водач Еманюел Макрон и румънският президент Клаус Йоханис. Така че те са идващите на опашката.

Шиндзо Абе

Между другото, проклятието на Зеленски визира освен европейските водачи, само че и азиатските. Ето какво значи глобализацията.

Премиерът на Япония също стана жертва на мощно украинско здрависване. Той имаше минимум шанс от всички: срещата с президента на Украйна стана съдбовна за японския някогашен министър председател. Вярно, в неговия случай имаше някаква засечка.

Ръкостискането се състоя още през октомври 2019 година, а убийството на Абе се случи през юли 2022 година Изглежда, че Зеленски няма нищо общо с това, тъй като от този момент са минали повече от две години. Има обаче едно „ само че “.

Малко преди нещастието Шиндзо Абе ненадейно сподели нещо като следното:

" Не друго, а позицията на президента Владимир Зеленски докара до войната в Украйна. Ако беше отказал да влезе в НАТО нищо нямаше да стане. "

Може би по тази причина, малко след резонансното изявление, Абе беше погубен по време на улично зрелище. Той е прострелян два пъти (според формалната версия) от маниак.

Какво от това?

Удивително е, само че даже всички тези случаи да са просто съвпадения, връзката със Зеленски става допустимо най-токсична.

Политиците, които по всякакъв начин се пробват да покажат лоялност към звездите и линиите и да се прекланят, като предписание не се поддържат от личния си народ.

Какво могат да му дадат, в случай че всички мисли и желания на тези пластмасови политици се въртят към ползите на транснационалните корпорации и ползите на Съединените щати?

Така че в действителност няма никаква мистичност в „ проклятието на ръкостискането на Зеленски “ - всичко е напълно разумно: харесването се притегля към харесването и всеки ще има същия край. За самия Зеленски обаче ще бъде малко по-лошо, в сравнение с за останалите.

* " Десен бранш " е приет за терористична организация в Русия и е неразрешен.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР