Канадският певец и рапър Дрейк разкри, че е купил пръстена

...
Канадският певец и рапър Дрейк разкри, че е купил пръстена
Коментари Харесай

Рапърът Дрейк е купил пръстена на Тупак Шакур

Канадският артист и рапър Дрейк разкри, че е купил пръстена с форма на корона, който в миналото е принадлежал на рап легендата Тупак Шакур, и за който той заплати над един милион $ по-рано тази седмица на търг, съобщи Българска телеграфна агенция.

Дрейк разгласява в Инстаграм фотография на ръката си с известното украшение, проектирано от самия 2Pac. Той го е придобил във вторник за 1,016 милиона $, с включени такси и комисионни, на търг, проведен от „ Сотбис “. Сумата е повече от три пъти над първичната оценка сред 200 000 и 300 000 $.

Известно е, че Дрейк харчи обилно, до степен да си купи " Боинг 767 " за персонална приложимост или да даде 104 милиона $, с цел да придобие дома, който в миналото е бил благосъстоятелност на артиста Роби Уилямс в Лос Анджелис. Пръстенът е неповторимо украшение, украсено с корона, въодушевена от „ Принцът “, книга на италианския публицист Николо Макиавели, който мощно е повлиял Тупак Шакур - до степен да одобри театралното име „ Макавели “. Украсен с рубини и диаманти, пръстенът идва от персоналната сбирка на Ясмин Фула, кръстницата и непосредствен консултант на Тупак, която го е предоставила на търга.

Тупак Шакур беше убит на 7 септември 1996 година в кола в Лас Вегас. Той беше на 25 години.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР