Канадският певец Джъстийн Бийбър разкри, че е засегнат от лаймска

...
Канадският певец Джъстийн Бийбър разкри, че е засегнат от лаймска
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър с лично признание: Бори тежка диагноза

Канадският артист Джъстийн Бийбър разкри, че е обиден от лаймска болест и хронична мононуклеоза , оповестяват международните организации.

В обява в Instagram 25-годишният реализатор отбелязва, че напоследък много хора са подлагали на критика метода, по който наподобява, приписвайки го на използването на опиати. „ Тези хора не са наясно, че неотдавна бях диагностициран с лаймска болест и сериозна форма на хронична мононуклеоза, които засегнаха кожата, мозъчните функционалности, силата и здравето ми като цяло “, написа Джъстин Бийбър.
               

A post shared by (@justinbieber) on Jan 8, 2020 at 12:29pm PST

„ Последните две години бяха сложни, само че с подобаващото лекуване, което ще помогне за справяне с тази към този момент нелечима болест, аз ще се завърна по-добре от всеки път “, добавя артистът.

Бийбър споделя още, че здравословните му проблеми са измежду тематиките, които ще наблюдава идната му документална поредност.  Преди седмица изпълнителят оповести, че на 27 януари в YouTube ще започва документална поредност от 10 епизода, озаглавена „ Джъстин Бийбър: Сезони “.
               

A post shared by (@justinbieber) on Jan 5, 2020 at 6:33am PST

От YouTube разкриха, че поредицата ще предложи „ подмолен “ взор към персоналния живот на Бийбър, включително и непоказвани фрагменти от сватбата му с Хейли Болдуин и всекидневието с хората от най-близкото му обграждане. Феновете ще могат да проследят и размишленията на артиста върху върховете и спадовете, съпътствали израстването му пред погледа на обществото. Бийбър предложения феновете на странствуване, довело до появяването на най-личния албум в досегашната му кариера. Десетте епизода ще проследят работата на поп артиста над първия му нов албум от 2015 година На 3 януари Джъстин Бийбър пусна първия сингъл от него, озаглавен „ Yummy “.  Изпълнителят оповести и турне, което ще стартира през май идната година и ще завърши през септември. В рамките му Бийбър ще изнесе 45 концерта в Съединени американски щати и Канада.-->

През миналата година в серия изявления в Instagram артистът направи 124-те си милиона почитатели съпричастни на битката му с депресията, злоупотребата с опиати, славата. Бийбър показа, че за възобновяване му са помогнали религията и брачната половинка му.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР