Канадският певец Джъстин Бийбър все пак ще може да си

...
Канадският певец Джъстин Бийбър все пак ще може да си
Коментари Харесай

Ferrari уточнява дали Джъстин Бийбър може да купува спортните коли на марката

Канадският артист Джъстин Бийбър въпреки всичко ще може да си купи автомобил Ferrari, в случай че желае, съгласно испанското издание Marca, базирайки се на представители на самата марка. Преди това, както към този момент ви информирахме, се твърдеше, че музикантът, дружно с някои други звезди, е бил в черен лист за нарушение на няколко условия към притежателите на спортни коли едновременно, в това число възбрана за несъразмерен тунинг.

За да защитят личния си имидж, от Ferrari обясниха, че няма строга възбрана, само че въпреки всичко има наложени някои ограничавания на " нарушителите ". От време на време разнообразни медии разгласяват описи със звезди, за които се твърди, че им е неразрешено да купуват коли Ferrari. В началото на май в подобен лист бяха включени Джъстин Бийбър, боксьорът Флойд Мейуедър, рапърът 50 Cent, моделът Ким Кардашиян и други.

`Ferrari

Причината е неуважително отношение към спортните коли на марката и нарушение на разпоредбите за използването им. По-специално, през 2016 година Бийбър закупи Ferrari 458 Italia, което даде за тунинговане на West Coast. Добеваният боди комплект към спортната кола, облепянето на купето със синьо фолио и другите джанти Forgiato Dieci-ECL, не се понравиха на иналианците.

Освен това, канадецът продаде въпросното Ferrari по-малко от година откакто то стана негова благосъстоятелност, което също е неразрешено от марката. От Маранело не утвърдиха и случая от 2016-а, когато Бийбър загуби своето 458 Italia в хотел Montage в Бевърли Хилс: артистът даже трябваше да наеме детективи, с цел да открие колата си. Въпреки това, в този момент стана ясно, че Ferrari не не разрешава на Бийбър или други звезди да купуват коли, само че с едно изискване.

Става дума за безпроблемен достъп до серийните коли на марката. Но до лимитирани или извънредни издания, за които Ferrari деликатно избира притежателите, изтъкнатите звезди към този момент няма да имат достъп. „ Ferrari си резервира правото да взема решения по отношение на специфичните издания “, се споделя в изказване на марката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР