Канадският надзорен орган за детска експлоатация издаде предупреждение към родителите

...
Канадският надзорен орган за детска експлоатация издаде предупреждение към родителите
Коментари Харесай

Канадският надзорен орган за безопасност на децата предупреждава родителите за Wizz, подобно на Tinder приложение за тийнейджъри

Канадският контролен орган за детска употреба издаде предизвестие към родителите във вторник по отношение на Wizz, сходно на Tinder приложение за младежи, откакто се появи още веднъж в магазина за приложения на Apple.

Cybertip.ca, линията за препоръки, поддържана от Канадския център за отбрана на детето, известна като C3P, разгласява известие, в което споделя на родителите, че би трябвало да обмислят премахването на Wizz от своите детски телефони.

Организацията, която е избрана от държавното управление на Канада да събира информация по отношение на изказвания за полова употреба на деца, съобщи, че е получила над 180 сигнала за Wizz от 2021 година насам и че отчетите са се нараснали десетократно през 2023 година по отношение на миналата година.

„ От тези отчети 91% се отнасят до полов изнудване, като мъже стават жертви в 93% от случаите, когато полът е прочут. По-голямата част от жертвите, докладвани на Cybertip.ca, са на възраст сред 15 и 17 години “, се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР