Канадският младеж Феликс Оже-Алиасим обяви, че е прибавил в своя

...
Канадският младеж Феликс Оже-Алиасим обяви, че е прибавил в своя
Коментари Харесай

Тони Надал се завръща на треньорското кормило, поема 22-ия в света

Канадският юноша Феликс Оже-Алиасим разгласи, че е прибавил в своя треньорски екип Тони Надал, тъкмо преди да се впусне в поредицата от шампионати на клей в Европа.

Горовейки пред публицистите чрез Zoom, 20-годишният канадец разгласи, че чичото и дълготраен ментор на Рафаел Надал ще се причисли към щаба му и ще стартират взаимна работа тъкмо преди Мастърса в Монте Карло, който стартира тази неделя.

"Започваме към този момент с Тони Надал, като стартираме от този шампионат, съобщи 22-ият в ранглистата, който все още е квалифициран от Фредерик Фонтанж.

"Имахме шанса да работим с него и Фред, и останалата част от екипа ми в Майорка през декември още, само че публично започнахме връзката си в този момент. Нашите полезности и работна нравственос в действителност съответстват, тъй че за мен персонално това е страхотна опция. Радвам се, че Тони Надал поддържа моите хрумвания и моя план, и ще се веселя, в случай че успеем да създадем нещо положително дружно в бъдеще ", добави 20-годишният играч, който е роден на същата дата с идола си Роджър Федерер - 8 август.

60-годишният Надал разгласи през 2017-та година, че завършва треньорската си активност със своя племенник след повече от 15 години партньорство. До момента Надал-старши тренирашe гении в Академия Рафа Надал в Майорка, която е благосъстоятелност на 13-кратния първенец от "Ролан Гарос ".

Самият ментор посети България през 2019 година в ролята си на дипломат на Sofia Open и организира групови тренировки с деца в зала "София " директно преди четвъртото издание на шампионата в "Арена Армеец ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР