Канадският министър-председател Джъстин Трюдо и съпругата му Софи Грегоар Трюдо

...
Канадският министър-председател Джъстин Трюдо и съпругата му Софи Грегоар Трюдо
Коментари Харесай

След 18 години брак Джъстин Трюдо и Софи се разделят

Канадският министър-председател Джъстин Трюдо и брачната половинка му Софи Грегоар Трюдо оповестиха, че се разделят след 18 години брак, предава БГНЕС.

В обява в Инстаграм те обявиха: " бихме желали да споделим обстоятелството, че след доста смислени и сложни диалози взехме решение да се разделим ".

" Както постоянно, ние оставаме близко семейство с дълбока обич и почитание един към различен и към всичко, което сме построили и ще продължим да построяваме ", продължиха двамата: " За положителното на нашите деца ви молим да почитате нашия и техния персонален живот. "



Семейството има три деца: Ксавие, 15 година, Ела-Грейс, 14 година, и Хадриен, 9 година

Клюките за брака на Трюдо циркулираха в Отава от няколко години, само че различията в персоналните им връзки в никакъв случай не бяха попадали в заглавията на медиите.

Съобщението ще разсее вниманието на канадската политическа класа и идва единствено седмица, откакто Трюдо показа метаморфоза на екипа на кабинета си в опит да пренастрои икономическата стратегия на държавното управление си.



Трюдо видимо отсъстваше от значими обществени събития през юли, в това число от огромните разбърквания в кабинета в Ридо Хол и от обществената вечеря за водачите на НАТО и техните съпруги по време на срещата на върха на военния алианс във Вилнюс, Литва.
               
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР